28 Februari '.

Hejsan!
Gårdagen vart hyfsat bra, vart bara lite så skit men det vara inte länge och plus att den personen är inte värd nå bråk eller vad man ska kalla det. Men kvällen hemma hos hjärtis var hur mysig som helst! Tack så mycket för maten och allt mys gumman! <3 Det var iaf Tuppz för oss igår, och den här gången så valde vi rätt ställe iaf. :p

Just nu så sitter jag i soffan och kollar på tv medans jag sitter här och pysslar lite. Idag så klev man upp ur sängen vid 12 - 13 tiden någon gång. Då vart det frukost efter det så vart det att ta det lugnt ett tag. Mange åkte iväg på skotern en sväng efter ett tag, så satt jag bara framför tv'en och kollade på film. Efter ett tag kom han tillbaka, Räkarn kom efter ett tag och så gav dom sig iväg igen. Under tiden då var ute och åkte så städade jag lite, har även kastat i tvätt i maskinen. Nu för bara typ 10 minuter sen så kom dom tillbaka. Vad som händer nu vet jag inte riktigt än. Jag och älsk ska iaf försöka hitta på något att äta. Nä, nu ska jag fixa lite med det sista så man är klar sen. (:

Ha det bäst!

Puss och Kram!

/Jessi.

Magnus <3

27 Februari '.

SKÅL! ;D
Nu sitter man hemma hos hjärtis. Har när man kom hit så vart det mat, efter det så vart det fixa sig och sånt. Nu har man gjort allt sånt klart så nu är det glasen i taket! ;D Ha en super kväll allesammans! För det ska vi ha! :D

Pussssss!

27 Februari '.

God dag!
Nu så sitter man hör och inte har nå att göra. :p Vart väcckt vid 9 tiden och efter ett tag så klev man upp och käkade frukost efter det så vart det lite tv sen duschen. Vet inte riktigt vad som händer nu, ska försöka hitta på något med Mange en sväng. Tror det blir stan och kika lite. (: Sen något tag så bär det av mot hjärtis, blir lite mat och myspys där ikväll, blir även utgång. :D Den här kvällen hoppas jag verkligen att den bllir lyckad, men som vanligt så blir det väl nå åndå tänker jag. Jag och Hannah är väldigt duktig på att hamna i massa skit fast man till och med inte gör något. :p Fast det handlar inte alltid om oss heller men ändå. :p Nä, nu ska jag kila.

Ha det bra!

Puss och Kram!

/Jessi.


Ett stort GRATTIS till Rocky som fyller 20 idag! :D
Hoppas du får än bra dag vännen. :)

26 Februari '.

God kväll!
Nu sitter man i Rengsjö. Kom precis in ifrån garaget, Mange är fortfarande kvar där och håller på med skotern, Jimmy är även här på besök. Som vanligt så kom Mange och hämtade mig när har hade slutat, vi åkte runt lite sen vart det Dollar en sväng och sen träffade vi Johan en sväng sen så vart det att vi åkte hem. Mange gick inge ens innan för dörren innan han började fixa med skotern, då gick jag in och gjorde mat. Efter maten så vart det data/tv ett tag sen gick jag ut till dom och hjälpte dom att leta någon grej som hade kommit bort och tillslut så hittade vi den. Dröjade bara såhär en timme eller nå. :p Och då hade Mange typ letat en timme innan maten också. xD Just nu så sitter jag och kollar på tv4 Fakta, det pogramet som är nu heter Barn med sjätte sinne. Jag tycker det är väldigt spännande. Har jämt tyckt andar och sånt är intessant. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, tänkte försöka lura ut Mange på en bil tur iaf så jag får köra lite. ^^ Annars så blir det väl att fixa någon film och mysa till den med lite smågott. (: Annars så är man grymt taggad för morgondagen, så jag hoppas verkligen att den bllir super bra! Nä, nu ska jag fortsätta kolla på det här. Kanske slänger in ett till inlägg senare, om inte annat så är det bara att kika förbi i morgon. (:

En sak till bara: En fråga, är det bara jag eller tycker ni också att min blogg har blivit jävligt tråkig? :p
Det känns som att jag inte har nå bra fantasi länge och bara skriver skit liksom, men det kommer bli ändring på det också något tag.. Hoppas jag. ;p

Ha en trevlig kväll!

Puss och Kram!

/Jessi.



Varför ska livet vara så orättvis, varför just du?
Tänk om man bara kunde sopla tillbaka tiden, skulle kunna göra allt!

Jag älskar mina nära och kära, jag är inget utan er! <3

26 Februari '.

God dag!
Just nu så har jag precis kommit ur duschen. Ska snart gå och klä mig och vandra neråt stan i det här jäklans vädret för att möta upp mamma. Blir att gå i affärer och kolla om man hittar något nytt till i morgon. (:
Tidigare så har jag bara legat i soffan och kollat på tv och så har jag självklart suttit vid datan som vanligt också. :p Får se om Hannah hinner komma och hålla mig och mamma sällskap på stan också när hon har slutat. :)
Vad som händer annars i dag har jag ingen aning om, blir väl en lugn kväll iaf. Men i morgon, då kommer det inte bli så lugnt, iaf inte det som är planerat. :p Blir utgång med Hannah. ;D Och så skulle hon bjuda på mat som det låter också, jävkla sötfis det där. ^^ Hoppas iaf att det blir en lyckad kväll i morgon utan massa jävla skit, som det oftas blir. Håller tummen iaf! :D Nä, nu har jag inte tid att sitta här och sitta, måste gå och göra mig klar för busvädret där ute. Skriver nog senare mot kvällen, så kika in då vetja. (:

Ha en bra dag!

Puss och Kram!

/Jessi.


Du är saknad!


25 Februari '.

God kväll!
Idag så var man i skolan, kom lite försent men det gick ändå. Gjorde klart min andra matebok idag, fick den i början av veckan och blev klar med den idag. :p När jag hade slutat så gick jag och käkade mat i skolan, och det händer inte ofta ska ni vet. Jag tycker inte skolans mat här så himla god, ibland kan den var bara med det är inte ofta. Efter maten så gick umgicks jag lite med Rebecca, efter ett tag så gick hon på lektion och då gick jag hem till mamma. La mig och kollade på tv. Ringde Hannah vid halv 3, och då bestämde vi att hon skulle komma över. (: Vart massa prat och sånt, vid 4 gick vi ut och väntade på att Mange skulle komma och hämta mig. När han kom så åkte jag iväg med han och Hannah gick hem. Jag och Mange åkte och handlade och sen vart det hem och laga mat och pylssa på. Just nu så står jag i käket och röker och pratar med Hannah i telefonen. :) Har ingen aning om vad som händer ikväll, blir väl någon film eller något i den stilen, som vanligt. :p Nä, nu ska jag fortsätta prata med hjärtis i telefonen. :)

Ha det bra!

Puss och Kram!

/Jessi.


MagnusJohansson, min kärlek. (: <3

24 Februari '.

God kväll!
Nu har det varit dåligt med uppdatering här, har inte haft så mycket tid över till att skriva. Men ska försöka ordna upp det. (: Det hari nte hänt så mycket dom sista dagarna, har varit i skolan lite till och från och mest bara umgåts med Mange. Idag så var man i skolan en sväng, gick hemåt kom till bommen och så vända jag för pappa och Bettan kom och hämtade upp mig, var med dom på stan ett tag, vart en fika och lite sånt. Sen skjutsade dom hem mig till mamma. Var hemma till ungefär 4, då gick jag ut en sväng och träffade Hannah, sen kom Mange och hämtade mig, innan vi åkte hem till Rengsjö så var jag med han medans han tränade, åkte och handlade lite efter sen vart det hem, lagade mat och så har det bara varit mys framför tv'en resen av kvällen. Just nu så står jag här och skriver lite, blir väl lite mer tv innan det blir sängen.. Imorgon så blir det väl skolan om jag nu inte får ännu sämre huvudvärk så att säga.. Nu vet jag inte vad jag mer ska skriva, har liksom inte någon stor lust att skriva om vad jag har gjort alla andra dagar som jag inte har uppdaterat, absolut inte när det inte har hänt så mycket.. så nu ska jag gå och mysa ner mig i soffan med min sötnos.

Ha det bra!

Puss och Kram!

/Jessi.



Idag så är det ett år sen du lämnade oss.

Jag kommer så väl ihåg när mamma ringde mig när jag var på väg in till Bollnäs på morgonen.

Hon sa att det var något hon måste berätta så hon skulle vänta på mig, jag fattade på en gång att det var något,

eftersom hon egentligen skulle ha gått mot jobbet för ett bra tag sen i det laget.

När jag kom hem så sa hon åt mig att jag skulle sätta mig ner, hjärtat började slå.. väldigt fort.. Jag satt mig och hon berättade, jag vart helt förstenad. Hon kollade på mig, jag frågade om hon skämtade och hon svarade nej. Då frågade jag om Rocky visste något och han sa ja. Jag sa inget till mamma, jag tog upp telefonen och ringde Rocky och frågade vart han var, han sa att han var hemma och vi bestämde att vi skulle träffas utanför han. Klockan var 7 på morgonen när jag gick hemifrån. Jag och Rocky var ute och gick hela dagen, överallt och ingenstans. Tankarna bara flög runt i huvudet, man förstod inte riktigt att det var sant. Vi sa inte så mycket till varandra utan vi ställde bara frågan varför, VARFÖR?! Det var bland dom värsta dagarna i mitt liv, i mångas liv.


Lars, du är inte glömd och kommer aldrig bli!

Saknaden är grymt stor, jag vill bara kunna spola tillbaka tiden!

Du är och kommer alltid att finnas i våra hjärtan!

Du är älskad och saknad! <3


21 Februari '.

God kväll :)
Idag efter man hade käkat frukost och fixat lite så vart det att man åkte in till Bollnäs. Åkte och köpte cigg först sen så åkte vi runt och försökte hitta en isplan som skulle vara plogade så Jonas skulle kunna åkte skridskor, men det var inte plogat någonstans, men vi åkte iaf till solrosen och där gick det att åka lite iaf. Stod där ett tag och kollade och höll på att frysa ihjäl. :p Det var då inte varmt ute idag.. Sen efter det så åkte vi hem och käkade mat, efter maten så tod jag och la mig i sängen med datan, kikade runt lite där, efter ett tag så lyckades jag självklart somna. :p Så vaknade vid 6 tiden någon gång. Då vart det att åkte till Bollnäs igen och lämna Jonas sen så åkte vi till HG och köpte mat sen åkte vi hem och satt oss vid tv'en och käkade. Nu sitter  vi och kollar på Blåsningen, fast det tog visst slut nu. :p Så nu vet jag inte vad vi ska kolla på, tror det blir Wallander. Sen efter Wallander så blir det sängen. Blir nog inte mer uppdatering här ikväll, så får tacka för mig nu. Kika förbi i morgon någongång så är det säkert uppdaterat. :)

God natt, sov gott!

Puss och Kram!

/Jessi.



Jag förstår inte vad det är med folk,

varför ska allt behöva bli så konstigt bara för att det är som det är?

Varför inte kunna bete sig som vanligt, börjar bli väldigt less på det här.

Tänker inte stå ut länge till iaf, sluta va så jävla dubbel!


21 Februari '.

God morgon!
Vaknade för ungefär en timme sedan, käkade frukost och sånt sen gick jag och la mig i sängen igen med datan, fixa lite på den medans jag pratade med Hannah i telefonen. (: Vad som händer och sker nu vet jag inte riktigt, ska nog höra med älsk om vi inte kan åka in till Bollnäs så jag får köra lite och fixa några ärenden. Om inte det så finns det inte så mycket att göra en att sitta framför den här datan, men det är inte så roligt det heller precis.
Nä, det fick bli ett kort inlägg nu, ska gå och prata lite med Mange och se vad han säger om en sväng en till Bollnäs.

Ha det bra!

Puss och Kram!

/Jessi.


Hur orkar vissa hålla på? :s

20 Februari '.

God kväll.
Idag så vart det att man sov en sväng till sen så väckte Mange mig och så vart det att vi åkte in till Bollnäs till hans syster. Var där ett tag sen så vart det att vi åkte till hedhamre och jag sprang upp till mamma och hämtade lite grejer sen så åkte vi hem till Rengsjö ingen. Det var jag som körde hela tiden så det var roligt. (: När vi kom hem så vart det att laga mat och sånt, käkade för ett tag sen, nu ligger jag i sängen och glor lite på datan och skriver sms typ, det kommer förmodligen bli min kväll ikväll det, blir väl lite tv också tänker jag om det blir nå bra på tv'en så att säga. Det suger ganska så mycket att sitta mitt i skogen, kan ju inte ens gå ut för man ser ju inge annat än träd typ. :p Men sånt är livet, trivs iaf med personen som bor här så man får tänka så ist. :) Nä, nu ska jag göra annat så har inte tid att sitta här längre.

Ha en trevlig kväll!

Puss och Kram!

/Jessi.


Jag älskar dig! <3

20 Februari '.

God morgon!
Nu sitter men här i sängen med datan i knät och bara morgons myser lite. Käkade frukost för ett tag sen, men det var så kalt här så då kröp jag ner under täket igen med datan isf medans älsk och Jonas är ute och skottar och har sit i det kalla vädret. Vad som händer i dag har jag ingen aning om än, det är ju sånt som visar sig. :)
Nä, nu ska jag pyssla med lite annat här på datan, ska bland annat plugga lite. :)

Ha en super dag!

Puss och Kram!

/Jessi.



Ni är bäst, ni vet vilka ni är!

19 Februari '.

Har tråkigt!
Sitter nu i Rengsjö, sitter i sängen med datan i knät och sitter och pluggar på ABE´s hemsida. Var inte så himla roligt men måste göras så tog en paus och skriver lite här nu ist. Jag var ju hos Hannah tidigare, var där tills hon drog iväg till jobbet när hon gjorde det så stod jag ute och väntade på Mange som inte var så himla snabb av sig. Han kom efter ett tag, då vart det att jag övningskörde hem. Vart en sväng igenom stan sen hem, lagade mat och har nyss ätit. Så nu sitter jag här och har tråkigt.. Finns liksom inte så mycket att göra absolut inte i Rengsjö och inte utan ppengar heller för den delen. Min kväll kommer väl bli att jag sitter framför datan, iaf tills det blir något bra på tv'en. Nä, nu ska jag fortsäta plugga så det blir gjort någon gång, ska även läsa lite i boken, försöka iaf. :p

Ha en bra kväll!

Puss och Kram!

/Jessi.


Grymt less!


19 Februari '.

God dagens!
Idag så var man vaken redan före 6 i morse. :o ^^ Mange skulle vara på jobbet före halv 7 för att någon skulle komma och hämta bilen där då, det var något som skulle lags på den kommer inte ihåg vad det var men :p Det var inte så lät att ta sig upp, jag som tycker det är jobbigt i vanliga fall att kliva upp så man kan åka strax före halv 7 och så kliver jag bara upp ur sängen och klär på mig sen sätter mig i bilen. :p Men i morse så vart det lite tidigare så när jag kom hem till mamma så gick jag och la mig igen och självklart så lyckades jag sova över. xD Men var på skolan strax efter 9 iaf, så vart inte så föresnad och missade inte så mycket. Efter man hade slutat så gick jag och umgicks med Rebecca i cafeterian, klockan 1 så började hennes lektion så då gick jag hemåt, på hem vägen så ringde jag Hannah så då vart det bestämt att jag skulle komma till henne så sitter hemma hos henne nu. :) Vi sitter och kollar på American pie 2. :p Vad som händer resten av dagen har jag ingen aning om, blir väl att vara i Rengsjö med Mange och mysa. :) Nä, nu ska jag vara social med Hannah. Skriver nog ett inlägg senare.

Ha det bra!

Puss och Kram!

/Jessi.

M, <3

18 Februari '.

Nu sitter man i Rengsjö och har nyss ätit. Det vart att jag stannade hemma hos Mia med mamma medans Mange tränade. Han kom och hämtade mig runt 6 tiden någon gång. Då vart det att vi åkte och handlade lite sen hem till Rengsjö, lagade mat och pyssla på lite.  Just nu så sitter jag och kollar på family gay, blir väl att sitta framför tv'en som vanligt resten av kvällen.. Nä, nu ska jag fortsätta fixa det jag ska göra, blir förmodligen inge mer inlägg idag, så kika in i morgon igen. (:

God natt och sov gott!

Puss och Kram!

/Jessi.


Fjärilar..

18 Februari '.

God dagens (:
Nu sitter jag hemma hos Mia med mamma. (: Idag så har jag bara varit hemma hos mamma. Gick inte i skolan idag tack vare att jag sov över och så vaknade jag inte av att mamma försökte väcka mig :/ Inte bra, inte bra.
Så då bestämde jag och Gred att jag skulle komma till skolan i morgon ist fast jag är ledig, så vi byte ut dagarna ist så det inte bli massa onödig frånvaro. (y) Så då blir det skola i morgon, ganska så skönt ändå så man har något att göra och idag så fick man ju sova ut. ^^ Det blir nog bara lugnt resten av dagen också, väntar på att Mange ska komma och hämta mig, fast vet inte om det bli nu efter fyra eller närmare halv 6, det beror på om jag ska följa med han och Prillen när dom tränar eller inte. Det är sånt som märks. (:

Gårdagen:
Det bestod utav att man var ut på tranan med Hannah, Rebecca och Lina. :) Det var roligt, massa dans och skoj.
Fick sig även ett antal skratt, alltså shit, dom som inte var ut igår eller dom som inte la märke till det vi gjorde missa något väldigt roligt iaf. xD Säger bara det, det finns folk till allt... :p Efter tranan så vart det att man fick skjuts hem till Rengsjö. När man kom hem så vart det sängen och somnade nog lika fort som när jag la huvudet på kudden. :p
Allt var väl inte riktigt lyckad den kvällen, men det var inte mycket som felade, det är ett stort plus!
Tack så mycket för kvällen alla inblandade, det måste göras om!

Nä, nu får det var nog med skrivandet här, har lite annat att pyssla med. Men slänger in ett inlägg lite senare iaf, så kika förbi igen vetja! :D

Ha det super så länge!

Puss och Kram!

/Jessi.

You are my life!

17 Februari '.

Ja, jag vet att jag är usel på att uppdatera varje dag.. Men det ska bli ändring på det snart som möjligt!

Tisdag:
Var hemma ifrån skolan, orkade absolut inte den. Efter man hade vaknat för andra gången och sånt så gick man iväg för att köpa cigg, Hannah följde också med, vi skulle gå och plugga direkt efter det men jag orkade inte då, det var stan en sväng före, var ner till Ann och sa hej, rökte en cigg sen gick vi till ABE och pluggade. Satt där ett tag och det går faktiskt hyfsat bra! :D Sen gick vi hem till Hannah, var inte där så länge eftersom hon skulle iväg, då gick jag mot ren och väntade på att Mange skulle komma. Han hämtade upp mig vid gymet där, vi åkte och handlade lite medans vi väntade på Prillen sen åkte vi tillbaka och dom tränade sen vart det hem och det gamla vanligt, mat, mys, tv tittande sen sängen.

Idag, Onsdag:
Då var man i skolan, gjorde uppsatsen i nationella i måndags så gjorde jag skriv delen. Skriv delen hade gått mycket bättre än vad jag trodde, jag var på gränsen till vg :D Duktiga mig! Fast jag inte ens hade varit med på genomgångarna eller nå, hade bara läst för mig själv liksom, plus att jag var en av dom få som hade lyckas med provet. (y)
Just nu så sitter jag i Rengsjö, Rebecca och Adde kommer och hämtar mig lite senare och då bär det av till Hannah.
Det blir utgång ikväll, fast nykter, ska bara ut och röra på fläsket och ha annat och tänka på för någon timme. :p
Nä, nu ska jag vara social med världens vackraste innan jag åker iväg. Hoppas på en lyckad kväll!


Ha det bäst!

Puss och Kram!

/Jessi.



Magnus Johansson.

Du är den personen som lyser upp mitt liv.

Du är det värdefullaste jag har.

Du är den personen som får mig att skratta.

Du är det vackarste mina ögon någon gång har skådat.

Du är den jag älskar av hela mitt hjärta!

Du är det absolut bästa som finns!

Du är den jag vill leva mitt liv med.

Du är det som får mig att leva.

Utan dig, ingen mig!

Jag älskar dig och kommer alltid göra det, du är mitt allt!

Du och jag, sötnos! <3

 

 


Bloglovin '.



Följ
min blogg med bloglovin


14 Februari '.

Nu tänkte jag slänga in en liten uppdatering om min mysiga dag. :)
Vid 3 tiden så vart det att jag och Mange tog en skoter tur, blev att vi åkte ifrån Rengsjö till Bollnäs.
Vi tänkte åka och hälsa på Mackan men han var inte hemma så då vart det att vi åkte ifrån Granberg och mot Bolle och den vägen hem, var lite krångligt eftersom vi inte riktigt hittar men det gick iaf plus att det vart en ganska så stor omväg hem men så fick det bli eftersom jag vägrade åkte över ljusnan igen. ( det vart att vi åkte igenom ett antal gånger på vägen över.) Och jag är liv rädd för is :p
Så då fick det bli den dära omvägen hem, men det gjorde mig ingenting.
Det var den mysigaste alla hjärtans dag jag har varit med om! Det är så mysig att bara mys åka och bara vara för sig själva, man kan inte prata så mycket men det behövs inte, man är bara glad över att ha varandra i sin närhet.
Fast det var något som absolut inte var nå mysigt, jag frös som fan om fötterna. :p Fast får väl skylla mig lite själv som åker skoter i vanliga skor men det funka det också. :p Vi åkte iaf vid 3 tiden och kom hem vid 6 tiden, en mysig 3 timmars tur, den var väldigt nödvändig och jag tackar jätte mycket för den! (:
Det bästa som finns är att göra något jätte mysigt med en personen man har så starka känslor för som jag har för min sötnos! :)
När vi kom hem så blev det att vi lagade mat och satt oss och kollade på tv och bara myste, just för tillfället så kollar vi på Wallander fast det var någon som somnade till så då tänkte jag att jag kan passa på att skriva ett litet inlägg.
Annars hade jag väl inte hunnit med det tänker jag. :p
Men nu så är han vaken igen så ska gå och göra han sällskap. Blir nog inte att jag skriver nå mer idag så det här får bli sista inlägget. Tråkigt men sant :p Ni får sova så gott, det ska jag göra! (y)

Hoppas ni har haft en mysig alla hjärtans dag!

Puss och Kram!

/Jessi.

MagnusJohansson<3

14 Februari '.

Ja, jag måste skärpa mig, måste försöka fixa tid så jag kan skriva iaf ett inlägg om dagen.
Så slipper det bli så tråkigt med att jag skriver om fler dagar samtidigt..
Men just för tillfället så får nni tåla det, har lite dåligt med tid, det kommer bli bättre sen. (:

Fredag:
Jag skrev ju tidigare att jag inte visste vad dagen att att erbjuda, men det vart att jag var med Hannah. :)
Vi gick och pluggade en sväng, sen vart det stan för hon skulle fixa en grej, så det var inte på mycket pluggande då.
Men det måste vi ändra på! (: Efter det så gick vi hem till henne, satt där i soffan som vanligt och pratade och så..
Sen så kom Mange och hämtade mig och vi åkte till Rengsjö. Vart här hela kvällen och bara tog det lugnt.

Lördag:
Igår så vaknade jag och Mange rätt så sent, låg kvar i sängen och bara myste och pratade. Efter ett tag så klev vi upp, kikade lite på tv och fixade. Sen åkte vi till Bollnäs, var upp till mamma en sväng sen så åkte vi till åsen en sväng, därifrån så fick jag köra :D Vi åkte till Coop och handlade sen så åkte vi hem och käkade. Sen vart det bara tv tittande och lite mys. Vid 23 tiden så tog vi och åkte in till Bollnäs och snurrade lite, och det var jag som körde då också, skit roligt! :D Det gick jätte bra iaf, och jag tycker jag är väldigt duktigt ^^
Vi åkte väl hemåt när klockan var närmare 1- halv 2 någon gång, när vi kom hem så blev det sängen.

Idag, Söndag:
Vi vaknade vid 11 tiden någon gång, klev upp och käkade frukost och nu sitter vi framför tv'en.
Har ingen aning om vad vi ska hitta på idag, blir nog inte så speciellt fast det är alla härtans dag och sånt, man behöver inte göra det så märk värdigt tycker jag. Blir nog till kvällen, kanske blir någon film och lite myspys då ist.
Vet inte rikigt vad jag ska försöka lura i Mange att göra, kanske åka skoter ^^ Vi får se.
Jag lovar iaf att skriva ikväll om inte tidigare om vad som har hänt och sånt. :)
Nä, nu har jag annat att ta tag i så har inte tid att sitta här och sitta. :p


Men ni får ha det super bra!

Puss och Kram!

/Jessi.


Mangus Johansson, min dyrbara skatt! Jag älskar dig! <3

12 Februari '.

Ojojojoj, nu får jag ta och ge mig!
Har haft lite dåligt med tid, därför det har blivit så dålig med uppdatering men ska försöka skärpa mig nu, på riktigt!
Har inte gjort så mycket dom senaste dagarna, har inte varit i skolan ens, har bara suttit hemma och bara varit.
Lite uppdatering nu då, orkar inte sitta och skriva vad jag har gjort varje dag men kan iaf börja ifrån gårdagen..

Torsdag:
Igår så var jag iväg med Pappa och Bettan, gjorde lite ärenden sen så vart det att käka på pizzerian i kilafors,
sen vidare till min faster Anneli. Var där ett tag, pratade lite och så, sen så åkte vi och lämna pappa hemma och bettan skjusade mig till Bollnäs. Jag möte upp HannahABE, efter en liten stund så kom hennes pappa och så bar det iväg, jag följde med när hon skulle övningsköra. :) Vi åkte först till Coop och handlade sen vidrare till Arbrå till hennes mormor. Sen vart det Bollnäs igen, vi hoppade av vid OKQ8, jag köpte cigg sen gick vi hem till Hannah.
Vart inte där så himla länge, efter bara ett litet tag så kom Mange och hämtade mig, vi åkte en sväng i Bollnäs sen åkte vi till Rengsjö. Vart tv tittande och prat och lite där emellan, sen vart det sängen.

Idag, Fredag:
I morse så åkte jag med Mange ifrån Rengjsö till Bollnäs som vanligt, gick upp till mamma, satt mig vid datan.
Efter ett tag så kom lillebror upp, duktig som han var och tog sig upp själv. :) Han fixa sig och donade sen gick han ut till morfar och han skjusade han till skolan. Efter jag hade fått iväg han så la jag mig och förökte sova lite, klockan var då vid halv 9 tiden, det kanske inte är så smart att lägga sig och sova då men jag var så himla trött. Ställde klockan på 11 men jag vaknade före, konstigt nog. :p Efter det så har jag bara suttit här i soffan med datan i knät och fixat och donat på den och så har jag kastat ögonen på tv'en lite då och då. Vad dagen har mer att erbjuda vet jag inte riktigt än.. Men det är sånt som märks..
Nu ska jag fixa annat så har inte tid att sitta här länge.


Ha det bra!

Puss och Kram!

/Jessi.


R.I.P

8 Februari '.

Sitter hemma hos Hannah nu.
Tidigare så följde hon med mig till skolan,
efter det så vart det stan en sväng på lite ärenden.
Efter lite fixa och sånt så gick vi till ABE och pluggade.

Nu ska vi springa upp på ren fram och tillbaka och fixa lite ärenden.
Och det är ganska bråttomt så det fick bli ett kort inlägg nu.

Ha det bra!

Puss och Kram!

/Jessi.


7 Februari '.

God dagens!
Igår så var man ut på Tuppz med Hannah,
alltid lika trevligt att var ute på äventyr med hjärtis!
Vi satt först hemma hos henne och drack lite grogg.
Sedan vid halv 8 tiden så åkte vi upp på G-berg till Kurtan.
Vart även en sväng över till Patrik.
Sen vid 10 tiden någon gång så kommer Hannah's bror Robin och hämtade oss.
Då vart det Tuppz. Träffade massa folk där, lika trevligt som vanligt! (:
Tack till alla som var inblandade! :) <3

Nu så sitter jag och Hannah och kollar på Prinssesan och Grodan.
Har inte blivit av att vi har sätt den än, är även inte så inne i filmen nu.
Så kanske ska fråga Hannah om jag får låna filmen så kan man kolla på den riktigt sen. :p
Tidigare så var vi och käkade på MAX och shiiiit var folk det var där!
Hannah stod i kön i typ tusen år. :p
Efter det så gick vi på en liten promenad upp till G-berg,
där kom Gustav och hämtade oss och körde oss till hedhamre.
Sen dess har vi bara suttit här och kikat på tv/datan.

Nä, nu får det räcka med skrivandet, har iaf få lite uppdatering nu.

Ha det nice!

Puss och Kram!

/Jessi.



Jag är så glad över att mina nära och kära finns, vad skulle jag göra utan dom? Jag älskar er! <3


6 februari, Fortfarande i Hallen '.

Sitter fortfarande i Hallen med Hannah.
Sitter och kollar på barnpogram med Cassandra och Hampus. (:
Alltid lika mysigt, dom är så go dom här barna. :)
Om ett tag så blir det tydligen mat enligt Ann. :p
Så ska väl äta snart då sen vet jag inte riktigt vad som händer.
Blir väl att åka hem senare, vet inte när men det märks.
Ikväll så blir det utgång med Hannah! :D
Alltid lika roligt och vi är alltid lika bäst på att röja! ;D
Hoppas på att kvällen blir lyckad och utan nå konstigheter.
Så om det är någon som ska ut så är det bara att höra av sig!

Nä, nu ska jag föröka göra lite nytta med att plugga lite.
Kanske inte är så lätt när det är massa liv men gör ett försök iaf :)


Bjuder på en fest bild på mig och pullan min ;D <3




Ha det bäst!

Puss och Kram!

/Jessi.


M, jag älskar dig! <3

6 februari '.

God morgon alla glada!
Nu sitter jag och Hannah framför våra datorer och kikar lite.
Har nyss druckit te.
Vi var faktiskt duktiga idag, vi var upp vid 9 tiden,
gick och släppte ut hästarna och gav dom hö.
Det vart en lång och mysig kväll/natt igår. :p
Hannah
gick och la sig vid 2 tiden.
Jag låg kvar i soffan och kollade på film, efter ett tag somna jag.
Klockan vart nog mer än 4. :p
Det var skönt att inte sova så länge, man blir inte lika trött då, iaf inte jag.
Ann och Henry samt barna kommer väl snart.
Hon ringde för en stund sen och då var dom snart hemma.
Blir väl att vi åker hem om ett tag också tänker jag.
Men vet inte hur vi ska ta oss hem riktigt, men det löser sig. :)

Nä, nu tänkte jag gå ut och röka, så jag har inte tid med det här längre :p

Ha det super!

Puss och Kram!

/Jessi.



Vissa betyder mer än andra, ni vet vilka ni är! <3

5/6 Februari '.

Nu sitter man här, har nyss kollar på terminator 3 på tv'en.
Inte för att man var så jätte inne i den, menmen.
Den var hyfsad bra av det jag såg iaf. :p
Vad som händer och sker nu vet jag inte riktigt,
blir väl mys med prat och sånt som hela kvällen har bestått av. (:
Tror faktiskt att det blir en film typ nu, Prinsessan och grodan. ^^
Nu blir det röka och hämta festis sen film tittande förmodligen.

Kanske skriver en rad innan läggdags när nu det blir. :p

Hejhopp!

Puss och Kram!

/Jessi.


It is for you my heart beats for!

5 Februari '.

Mår ni bra? Det hoppas jag att ni göra för det gör jag! ;D
Just nu så sitter jag i Hallen med Hannah.
Sitter och skriver lite här samt kollar på Solsidan (:

Idag så har man bara varit hemma hos mamma innan man åkte hit.
Hjälpte mamma med att sätta i löshåret.
Sen vid halv 4-4 tiden så kom Henry och hämtade mig och Hannah.
Hämtade pizza på hambogrillen sen åkte vi hem till dom.
Jag och Hannah är häst/hund vakt här ikväll.
Kommer hem imorgon, vet inte riktigt när dock men det är sånt som märks.

Imorgon blir det nog utgång, inte riktigt säkert än.
Nu ska jag kolla på tv, kanske hinner slänga in ett till inlägg senare.


Citat:
Jag: Vart ska du hämta pizzorna?
Henry: Oj, fan! Bra att du sa det. Skulle bara kolla om ni var vaken,
skulle även visa runt er lite.
Här har ni garntjänst, här
BYGGER man garn xD
Hahahahahahahahahaha!

Ha det bra!

Puss och Kram!

/Jessi.



There are stars in heaven, but only one on earth!


4 Februari '.

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering.
Menmen, har liksom inte så mycket tid till att skriva.
Ska försöka se till så det blir ändring på det, JAG LOVAR!

Igår så var man på sjukhuset, det gick bra.
Sen så vart det skolan.
Efter så vart det hem en sväng sen ner på stan och hämtade upp Hannah.
Vi gick till ren för att hämta pengar.
Sen vart det en joggingtur ifrån typ stationen till ABE.
Vart att jag skrev in mig igår ;D
Så jag och Hannah satt där och pluggade lite.
Sen gick vi hemåt.
Sen vart det bara att vara i Rengsjö.

Idag så var man i skolan.
Efter den så vart det hem och vänta på att Hannah skulle sluta.
När hon hade slutat så vart det ABE.
Satt där och pluggade ett tag sen kom Mange och hämtade mig.
Vart att ta det lugnt framför tv'en.
Vid 8 tiden åkte vi in till Bollnäs en sväng för Mange skulle träffa och ville ha sällskap.
Vid 9 var vi hemma igen, då vart det lite mat och tv tittande som vanligt.

Vad som händer i helgen återstår och se.
Blir förhoppningsvis att vara med hjärtis :)

Nu ska jag ta sovtutan bredvid mig och leda han till sängen :p
Blir väl film för mig tills jag somnar iaf.
Natuligtvis så har min gulligt lilla vän Hannah lyckats smitta mig med sin förkyllning.
Dumma du! :@ ^^
Så får se hur bra det går att sova med den här förbannade näsan :p

Men nu får det vara nog med skrivandet.
Men en sak till,
Jag tycker om dig ändå bby fast du har lyckas smitta mig. (:
Bara så att du inte glömmer bort det liksom. :p


Men ni får ha det super!

Puss och Kram!

/Jessi.


The road bends in the wrong direction.

2 Februari '.

Men alltså helt seriöst, nu måste jag skärpa mig!
Nu måste jag bli bättre med uppdateringen.
Förlåt så himla mycket iaf!

Det har inte hänt nå jätte speciellt iaf.
Har umgåts mest med Mange och Hannah.

Igår var man med Hannah på stan sen vart det pizza ätande ^^
Vi är två små tjockisar. haha :p
Sen vart det hem till henne och så pluggade vi lite tillsammans.
Sen gick vi över till Tessan en sväng :)

Idag så har jag varit med Bettan och Ann.
Dom kom och hämta mig vid 9 tiden ungefär.
Då vart det fika på NK sen vart det butiken.
Var på butiken med dom hela dagen, åkte därifrån vid 15 tiden :p
Då vart det bara att sitta hemma och ta det lugnt tills Mange kom.
Sen dess har det bara varit att sitta här i skogen :p

Imorgon så blir det en tripp till sjukhuset.
Bettan är snäll och följer med mig :)
Efter det har jag ingen aning vad som händer.
Blir nog skolan fört och främst iaf.

Men nu ska jag inte tråka ut er mer :p

Ni får ha det så bra!

Puss och Kram!

/Jessi.

I love you! <3

RSS 2.0