2 April, 2010 '.

Hejsan!
Nu var det ett bra tag sen jag skrev sist, men jag har äntligen fått tillbak mitt internet nu! :D
Men mitt sug på att skriva har försvunnit lite också, men det kanske är bara för att man inte har haft internet,
jag vet inte riktigt..
Men tänkte skriv lite nu då iaf. (:
Det har väl inte hänt nå speciellt sen jag skrev sist, men tänkte försöka få ihop några rader ändå.

I onsdags:
Så var man ut på Tranan med Rebecca och Lina. (: Träffade även på Elin, Sandra, Linus och Magnusson och några fler. Väldigt trevligt! (: Efter Tranan så gick vi på Sport in, även där träffade man på trevligt folk. (: Efter Sport in så kom Adde och hämtade mig, Rebecca och Lina. Han var gullig och skjutsade hem mig till Rengsjö. :D Hade en super trevlig kväll och den tackar jag alla inblandade för! (:

Torsdag:
Gjorde man inte så mycket, var hemma hos Mamma med henne och Lilleror, Pappa och Bettan kom även förbi efter ett tag, det var trevligt! (: Efter ett tag så åkte jag, Bettan och Mamma ner på stan, jag hann bara följa med till Apoteket, där kom Mange och hämtade mig. Vi åkte runt lite sen åkte vi och hämtade upp Prillen och sen till bolaget, dom gick in där medans jag väntade i bilen. Efter det så åkte vi till Lottefors till garaget för Prillen skulle hämta något, sen åkte vi till Bollnäs igen och så snurrade vi runt lite. Efter ett tag så åkte vi hem till Rengsjö en sväng för att hämta pengar så Mange kunde köpa en telefon, efter det så åkte vi och hämtade Räkan och då åkte vi till gymmet för dom skulle träna. Efter det så skjutsade vi hem dom, jag och Mange åkte hem och käkade. Sen kom Prillen hit, vart lite öl och snack bara. Sen vart det sängen.

Idag:
Vaknade vid 11 tiden kanske, vi käkade frukost sen satt vi igång med att städa. Det är väl typ det vi har gjort hit tills. :p Nu är Larsson här så Mange och han är nere i källaren och låter lite illa. ^^ Närå, så illa låter det faktiskt inte. (: Kväll så vet jag inte till hundra procent vad som händer, ska väl försöka lura med någon så man kan drick någon öl iaf, känns som att Hannah och Matte är ganska utsatta för lureri. ^^ Så man får väl se vad kvällen har att erbjuda. (:

Nu vart det här inlägger väldigt långt och det är nog inte så intressant att läsa men jag har inte tvingat er så skyll er själv om ni tycker det är tråkigt. :p Men nu ska jag göra annat så har inte tid att sitta här längre, men jag ska försöka hålla i med att uppdatera här nu när jag har fått internet så kika in igen. :)

Ha det bra!

Puss och hej!

RSS 2.0